Egyéb (6)
 
Eltartás — Eltartásiszezödést kötnék olyan idössel akinek szúksége van gondozásra szeretetre megbecsülésre. Varom hivásat.

Név: Holloné
Lakhely: Balaton
Tel: +36704212602
E-mail: zsuzska43baja@citromail.hu
ID: #101157

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Termésnövelő Gibberellin — A GibbA3 növényi növekedésserkentő gibberellin alkalmazása 5-35%-ban növeli a búza, az árpa, a rizs, a napraforgó, a lucerna, a burgonya, a szőlő, a földieper, cseresznye, a megy, a paradicsom, paprika és más zöldségfélék, valamint a virágok terméshozamát, fokozza a növények stressz-tűrő képességét, ellenálló képességét a szélsőséges időjárási viszontagságokkal szemben. További információk és megrendelés a weboldalunkon, valamint a megadott e-mail címen.

Ár: 990 Ft
Név: Gibberellin GA3
Lakhely: Eger
Tel: +36303312241
E-mail: info@ga3.hu
Web: http://www.ga3.hu/
ID: #94447

 
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Gyógynövénybolt: az egészség szolgálatában — Beteg? Gyógyulásra vágyik gyógynövények segítségével? Nem tud róluk eleget? Nálam jó helyen jár! Webáruházamban mindent megtalál róluk, ami fontos lehet. Alapos leírás a gyógynövényekről, használatukról, hatásukról, adagolásukról a gyógyulás érdekében! Több, mint 35 év tapasztalata, hazai, külföldi, régi és új irodalmak összegezve egy helyen, betegségenként csoportosítva. Látogasson el hozzám a és válassza ki, ami Önnek kell! Jó egészséget kívánok és kínálok!

Ár: 5 800 Ft
Név: Onwuegbu Violetta
Lakhely: Eger
Skype: violmedic1@skype.com
Web: http://www.egeszsegnovenyek.boltaneten.hu/
Facebook: violettaonwuegbu@facebook.com
ID: #91859

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
A gyógyulás weboldala: egészség gyógynövényekkel — Vissza a természetbe! Tiszta egészség gyógynövényekkel! Beteg? Gyógyulásra vágyik? Használjon gyógynövényeket! Nem tud róluk eleget? Nálam jó helyen jár! Nagy sikerű weboldalamon mindent megtalál róluk, ami fontos lehet. Alapos leírás a gyógynövényekről, használatukról, hatásukról, adagolásukról a gyógyulás érdekében! Tudásommal szívesen állok rendelkezésére mindeniknek! Látogasson el hozzám és válassza ki, ami Önnek kell! Jó egészséget kívánok és kínálok!

Irányár: 5 800 Ft
Név: Keresztényi Violetta
Lakhely: Eger
E-mail: violonwu@gmail.com
Skype: violmedic1@skype.com
Web: http://www.egeszsegnovenyek.com/
Facebook: violettaonwuegbu@facebook.com
ID: #90742

 
Eladó dolgok — eladó szölőprés darálóval együtt fa mérleg mázsa a hozá tartozó sujokal egy 25l zsíros bödön női férfi írhabunda és egy férfi bőrkabát 2db mustfokoló egy rft saturn mr 422 tipusú régi rádió egy hp deskjet f4200 multi funkciós nyomtató minde tartozéka meg van hozá csak patron nics benne régi bakelit lemezek a kár gyűjtők számára is egy átx es számító gép ház táp egység nélkül

Név: Boros Attila
Lakhely: Kompolt
Tel: +36205096535
E-mail: brsattila086@gmail.com
ID: #88158

 
Cserszegi fűszeres borszőlő — Jó minőségű Cserszegi fűszeres borszőlő, szeptember eleji szürettel Miskolcon kis és nagy tételben eladó. Ár.:140 Ft/kg.

Név: Sotkó Gábor
Lakhely: Ostoros
Tel: +36304560618
E-mail: sotko72@citromail.hu
ID: #84453

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben